ALMERE - Het SEC Outdoor Event is een feest vol outdooractiviteiten voor jong en oud, heerlijk eten en drinken en volop gezelligheid.


Op zaterdag 13 en zondag 14 mei ben je welkom bij Outdoorpark SEC Almere voor dit vrolijke evenement.

Heel veel activiteiten

Wat kun je doen: boogschieten, kanovaren, watertrampoline, suppen, kruisboog- en luchtbuksschieten, lasergamen. Er is een boeren midgetgolfbaan, hindernis-run, reuze-twister, hoepelworkshop, mountainbike clinic en nog veel meer!

Ook is er een waarzegster, een DJ en voor de allerkleinsten een baby speelweide.

Heerlijk genieten

Alle terrassen zijn open en op het grasveld kun je heerlijk relaxen. Even rustig genieten terwijl je vrienden of kinderen de volgende uitdaging aangaan. De keuken is de hele dag open, maar neem gerust je eigen picknickmand mee.

Rond vijf uur gaan de barbecues aan. Die kun je vrij gebruiken met je eigen eten. Of kies lekkere hapjes bij een van onze koks. Heerlijke saté, een hamburger van de bbq of gewoon een versgebakken frietje. Zoek een fijn plekje in het gras of aan een van de picknicktafels en geniet!

Gratis Activiteiten

Je betaalt eenmalig € 10,50 p.p. entree en kunt daarna net zoveel activiteiten doen als je wil. De activiteiten zijn de hele dag beschikbaar zonder kosten. Kinderen t/m 3 jaar gratis.

Het evenement is geopend op zaterdag 13 en zondag 14 mei van 10.30 uur tot 19.00 uur.

Informatie en reserveren www.outdoorparkalmere.nl/SECevent

Een video van het Outdoor Event: https://youtu.be/3UlzatoQB9Q