WAARLAND - Ook zin in een leuk uitje met je vriend(in) of het hele gezin? Kom dan genieten van de kleurrijke wereld van het tropisch regenwoud in Vlindertuin Vlindorado en bewonder de juweeltjes die om je heen vliegen. Of daag iemand uit voor een rondje minigolf. Vlindorado en Indoor Adventure Minigolf bevinden zich onder één dak.


VLINDERTUIN VLINDORADO EEN TROPISCH PARADIJS

De prachtige vlinders, vogels en exotische bloemen en planten in Vlindorado geven je een idee van de kleurrijke wereld van het tropisch regenwoud in een overdekte tuin van ruim 2200 m². Tussen de bloeiende planten fladderen de meest bijzonder gekleurde vlinders in allerlei soorten en maten op zoek naar nectar en fruit. In de rupsentuin kun je op zoek naar eitjes, rupsjes, en vlinderpoppen. Als je geluk hebt kan je zelfs een vlinder geboren zien worden.

Er is een gratis speurtocht waarbij kinderen zelf kunnen ontdekken hoe de vlinders en vogels leven, wat ze eten en hoe ze zich voortplanten.

INDOOR ADVENTURE MINIGOLF IN EEN TROPISCHE TUIN

Een potje minigolfen tussen de exotische planten en vijvers vol koikarpers? Het kan bij Indoor Adventure Minigolf! Speel 15 uitdagende holes van 8 tot maar liefst 15 meter lang. Uniek in Nederland, want het is de enige kunstgras minigolfbaan van deze omvang die gevestigd is in een tropische tuin! Verwacht geen standaard minigolfbaan, maar een écht gol

Wil je een rondje minigolf combineren met een bezoek aan Vlindertuin Vlindorado.
Kijk dan op de website om deze combinatietickets te boeken.

Voor openingstijden zie website: www.vlindorado.nl & www.indooradventureminigolf.nl

Smeetsweg 12 - Waarland (tussen Alkmaar en Schagen)