Almeredagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Lichte regen12.6 ℃

AlmereAccu.nl in Almere

Bezoekadres:

AlmereAccu.nl

Dukdalfweg 9E
1332BH Almere
036-5370563
info@almereaccu.nl
http://almereaccu.nl

AlmereAccu.nl

AlmereAccu is een familiebedrijf met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van accu's en toebehoren.

Alleen betrouwbare accu's
Wij leveren accu´s voor vrijwel alle toepassingen, waarbij u een uitgebreide keuze heeft uit kwalitatief goede merken. AlmereAccu levert uitsluitend accu´s waarvan bekend is dat ze hun beloofde prestaties waarmaken. Wij beschikken tevens over een grote voorraad met een hoge omloopsnelheid. Hierdoor heeft u altijd een nieuwe 'verse' accu.

Zowel start- als semitractie accu's
Naast startaccu´s levert AlmereAccu ook allerlei soorten semi-tractie accu´s. Dit zijn accu´s voor al het extra stroomverbruik binnen uw voer- of vaartuig. Zo leveren wij onder andere conventionele lood-zuur accu´s maar ook accu´s met AGM en Gel technologie.

U staat centraal
Het aanschaffen van de juiste accu is vaak een probleem, omdat men vaak (vanwege de complexiteit van accu's) niet goed op de hoogte is van de mogelijkheden. Daarom staat bij AlmereAccu de klant centraal en streven wij ernaar om vanuit uw behoefte de meest geschikte accu te vinden. Zodat u in één keer de juiste aankoop doet en daar een lange tijd plezier aan zult beleven.

Foto's van AlmereAccu.nl

AlmereAccu.nl image 1
AlmereAccu.nl image 2
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over AlmereAccu.nl. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map