ALMERE - Als dé Architectuurstudio een unieke bouwplaats van jouw verbeelding is, ben jij degene die alles mogelijk hierin maakt!

Gebruik dus je fantasie en bouw erop los. In de architectuurstudio is alles erop gericht om jouw fantasie een podium te geven; een wereldwijd unieke studio vol LEGO®, speciaal ontwikkeld voor en door KAF! Hier staat de bijzondere architectuur van Almere centraal en dagen we je uit om jouw fantasiewereld of visie in 3D te verbeelden met behulp van LEGO-steentjes. Jong en oud groeiden er al mee op. Het materiaal is uniek, en prikkelt jong en oud. KAF wil je graag spelend laten leren, of lerend laten spelen...In je hoofd en met je handen; hoe je leert is aan jou, doe het vooral spelend en de héle dag door en stop er wat ons betreft nooit mee, kortom; Play all day!

Daarom is de Architectuurstudio de hele dag geopend en kun je er terecht voor verschillende activiteiten. Je bent altijd welkom; of het nou met de stadsmaquette is of in de vorm van workshops, tijdens verjaardagsfeestjes of gewoon tijdens een casual zondagmiddag. Of je jong bent of oud, jongen of meisje, dame of heer, samen, als familie met kids of alleen. Wie wil er nou niet aan de slag in deze unieke Architectuurstudio?