ALMERE - De politie heeft woensdagavond 23 januari op heterdaad een 19-jarige jongeman uit Almere aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een overval op de snackbar aan het Geinplein.

Die avond om 19.40 uur krijgt de politie een melding over een gewapende overval op de snackbar aan het Geinplein. Twee daders met een steekwapen deden een greep in de kassa en ging er daarna op een scooter vandoor. Agenten gaan er direct op af en treffen in de omgeving op de Schipbeekstraat een van de verdachten aan, die volledig aan het signalement voldoet. Ze houden hem aan en sluiten hem voor verhoor in op het politiebureau. De recherche doet onderzoek.

Signalement
De tweede verdachte is nog spoorloos. Het gaat om een in het zwart geklede jongeman met een blanke huidskleur, leeftijd 16 tot 18 jaar.

Getuigenoproep
Heeft u iets van de overval gezien, heeft u de verdachten op de vlucht gezien of weet u wie de nog gezochte verdachte is of waar hij woont? Bel de politie van Almere 0900-8844 of bel Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.