ALMERE - Drie daders overvallen, zondagavond 9 februari, met wapens een supermarkt aan de Jaagmeent in Almere. De recherche is een onderzoek gestart en komt graag in contact met getuigen.

Rond 19.50 uur werd een supermarkt aan de Jaagmeent overvallen door drie daders. De overvallers kwamen binnen en een van de verdachten sloeg direct een beveiliger tegen zijn hoofd. Onder constante dreiging van een wapen eisten ze geld. Ze gingen er vervolgens met de buit vandoor op twee rode scooters. In de winkel waren ook klanten aanwezig, zij raakten gelukkig niet gewond. Het slachtoffer werd door ambulancemedewerkers nagekeken en hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Signalement
Het gaat om drie mannen. Ze waren allen gekleed in donkere regenpakken, met een lichte streep op de rug, borst en broekspijpen van de onderbenen. Ze zijn gevlucht vanaf de Jaagmeent in zuidelijke richting over de busbaan in de richting van de Gooimeerdijk-Oost.

Getuigen gezocht
De recherche van Almere onderzoekt de overval en komt graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien? Of beschikt u over informatie die kan helpen bij het onderzoek? Geef uw tip dan door via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem; MMA). Of vul het onderstaande tipformulier in. Daar kunt u ook de eventuele camerabeelden uploaden.