ALMERE - Op de Waalstraat in Almere moest op donderdagavond 13 februari een pizzabezorger onder bedreiging van een steekwapen zijn telefoon afstaan. De twee verdachten zijn er lopend vandoor gegaan. Een onderzoek is gestart.


Een maaltijdbezorger is donderdagavond beroofd in de Waalstraat in Almere. Hij had net met zijn scooter een maaltijd afgeleverd toen twee jongens uit een steeg op hem af kwamen. Ze bedreigden hem met een mes en namen zijn bezittingen mee.

De daders zijn via dezelfde steeg als waar zij vandaan kwamen weer weggerend. De politie is nog naar ze op zoek. Daarnaast is de politie op zoek naar getuigen.

Van één dader is een signalement: hij is 16 tot 20 jaar oud en ongeveer 1.80 meter lang. Hij heeft een mager postuur en een licht getinte huidskleur. Hij had donkere kleding met een capuchon aan en zijn gezicht tot onder zijn ogen bedekt. Van de andere dader is geen signalement bekend.

Weet u meer over deze beroving, of heeft u op de avond van 13 februari iets verdachts gezien in de omgeving van de Waalstraat in Almere? Neem dan contact op via onderstaand tipformulier of bel naar 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem).