ALMERE - Op zaterdag 9 maart 2018 werd een bedrijfspand aan de Händelstraat in Almere overvallen. De eigenaar van de winkel is hierbij met een steekwapen verwond. De politie is op zoek naar getuigen.

Twee mannen komen op zaterdagmiddag 9 maart rond 15.30 uur de winkel binnen rennen met een bivakmuts op. De eigenaar van de winkel is met een steekwapen verwond. Een mobiele telefoon werd hierbij weggenomen. Door de telefoon heeft de politie kunnen achterhalen dat de verdachten zijn gevlucht via de Beethovenstraat naar de Madernastraat. Ook is een klein geldbedrag van een van de getuigen buitgemaakt. De eigenaar is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Signalement
Beide verdachten waren jong en droegen een bivakmuts. Beiden hadden een donkere broek aan waarvan een met witte letters op de broekspijp. Ook droegen zij handschoenen. Ze spraken goed Nederlands. Eén van de overvallers heeft donker krullend haar.

Uw tip!
Heeft u iets gezien of gehoord? Heeft u de mannen zien wegrennen of heeft u misschien wel camerabeelden waarop de mannen vluchtend te zien zijn? Alles helpt! Geef uw tips door via 0900-8844