ALMERE - Op dinsdag 27 februari vond op de Watercipresstraat een straatroof plaats. Twee slachtoffers moesten onder bedreiging van een wapen hun persoonlijke spullen afstaan. De politie onderzoekt de straatroof en verzoekt getuigen zich te melden.


Rond 19.15 uur kreeg de politie een melding van een beroving. De verdachte is na de straatroof gevlucht in de richting van het station Parkwijk. Agenten stelden in de omgeving een onderzoek naar de verdachte in, maar troffen hem niet meer aan. Aansluitend werd een buurtonderzoek ingesteld en getuigen gehoord.

Signalement
Van de verdachte is het navolgende signalement bekend:

  • Man
  • Ongeveer 1.75 meter lang
  • Getint uiterlijk
  • Gekleed in een zwarte jas met capuchon, een zwarte trainingsbroek met het logo van Puma, en zwarte sneakers. Hij droeg zwarte handschoenen.

Oproep getuigen
De politie komt graag in contact met getuigen van de straatroof of met mensen die op andere wijze over informatie beschikken. Mocht u beschikken over camerabeelden, dit beeldmateriaal wil de recherche graag hebben. U kunt de filmpjes zelf downloaden via uploaden filmpjes. Er kan worden gebeld met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via Meld Misdaad Anoniem melden. Bovendien kan informatie worden gedeeld via het Meldformulier op politie.nl