ALMERE - Op maandag 24 januari komen een jongen en een man in botsing op een fietspas aan de Salsastraat. De man geeft hierna de jongen een harde kopstoot en vuistslag. De recherche komt graag in contact met getuigen. En wil weten wie de verdachte van de beelden is.


De 15-jarige jongen uit Almere op de Salsastraat in Almere zijn fiets op het fietspad. Daarbij komt hij op lage snelheid in botsing met een man op een witte racefiets met een gele aanhangwagen. Het lukt de man niet, mogelijk mede doordat hij zijn rechterarm ogenschijnlijk mist, om zijn fiets overeind te houden. Zelf blijft hij wel staan. De man reageert meteen agressief en geeft de jongen een harde kopstoot en een vuistslag. Vooral de kopstoot komt hard aan, omdat de man een fietshelm draagt. Daarna loopt hij naar de nabijgelegen supermarkt.

Het slachtoffer fietst direct naar huis, vertelt wat er was gebeurd, waarop zijn vader met de auto met hem naar de winkel rijdt. Daar treffen zij de verdachte. Die reageert verbaal meteen weer agressief en is niet voor rede vatbaar. Vervolgens gaan de partijen uit elkaar. Het slachtoffer blijkt een lichte hersenschudding en een gekneusde kaak aan de mishandeling te hebben overgehouden en is geestelijk erg van de kaart. Hij doet aangifte van mishandeling. Er is een onderzoek ingesteld naar de mishandeling en de recherche wil graag weten wie de verdachte man is.

Wie weet wie de agressieve man is?
https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2022/maart/03-mnd/03-mishandeling-na-verkeersincident-almere.html