ALMERE - Bij een winkel aan de Marktgracht vond dinsdagmiddag 4 september een overval plaats. Hierbij werd het personeel bedreigd. Niemand raakte gewond. Nog niet bekend is wat er buit is gemaakt.

Omstreeks 13.30 uur stopten twee personen op een scooter voor de winkel. De personen droegen gezichtsbedekking, gingen naar binnen en bedreigden het winkelpersoneel. Met onbekende buit vertrokken ze en stapten werd op de scooter. Ze reden weg in de richting van de brug bij OSG De Meergronden. Onbekend is waar ze daarna heen reden: de Middenhof in of links richting de volkstuintjes en de Langshof.

Signalement
De gealarmeerde politie startte direct een onderzoek. Inmiddels is gesproken met enkele getuigen, maar de recherche komt graag in contact met andere mensen die iets hebben gezien wat verband houdt met de overval. De overvallers zijn twee personen, leeftijd onbekend maar mogelijk minderjarig. Ze droegen beiden hoofdbedekking en iets voor hun gezicht, en reden op een scooter.

Uw tip!
Heeft u iets gezien wat verband houdt met dit voorval? Neem dan contact op met de politie via 0900 – 88 44. Anoniem melden kan ook, bij M., via 0800 – 7000.