ALMERE - In de nacht van dinsdag 25 op woensdag 26 februari woedde een brand aan de Oliemolenstraat. Het pand is mogelijk in brand gestoken en daarom zoekt de politie getuigen.


Rond 3.55 uur kwam een melding van een in brand staande winkel. Hulpdiensten snelden naar Oliemolenstraat en troffen het brandende pand aan. Ten tijde van de brand was een persoon in de winkel aanwezig die zichzelf al in veiligheid had gebracht. Hij is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer wist de brand te blussen, maar omdat de rook van de brand over de Molenbuurt trok, zijn mensen in de omgeving gewaarschuwd om ramen en deuren gesloten te houden.

Iets gezien?
Uit kort onderzoek blijkt dat de brand mogelijk is aangestoken en daarom wil de politie graag spreken met getuigen. Heeft u iets gezien van de brand of heeft u personen gezien die voorafgaand aan de brand in die buurt verdacht gedrag vertoonden, dan horen wij het graag. U kunt zich melden via 0900-8844 of, als u zich liever anoniem meldt, via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl. Ook kunt u gebruik maken van onderstaand tipformulier.