ALMERE - Bij een juwelier aan het Stadhuisplein in Almere wordt in de nacht van 14 april ingebroken door drie mannen. Weet jij meer? Tip de politie.


Rond 04:00 ’s nachts kreeg de politie een melding van de inbraak. Hierbij zouden drie mannen op een scooter betrokken zijn. Voor de inbraak hebben ze vermoedelijk de omliggende straten afgezet met kraaienpoten (constructie met stekels om banden leeg te laten lopen). Vervolgens hebben ze met een breekijzer en een hamer de deur van de juwelierszaak opengebroken en zijn ze binnengekomen.

De drie verdachten gingen er vandoor op een zwarte scooter in de richting van de Grote Markt/Stedenwijk. Het is nog niet duidelijk of er buit is gemaakt. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen en camerabeelden.

Iets gezien?

De politie is nog op zoek naar de drie verdachten. Heb jij iets gezien in de omgeving van het Stadhuisplein? Of heb je meer informatie of camerabeelden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Dit kan ook via onderstaand tipformulier, hierin kunnen ook camerabeelden worden geüpload.