ALMERE - Even na middernacht is de KFC aan de Torontoweg in Almere overvallen door drie personen. De politie is direct een onderzoek gestart en zoekt getuigen.

In de nacht van woensdag 20 op donderdag 21 februari liepen drie, in het donker geklede, mannen de horecagelegenheid binnen. Zij bedreigden het personeel met een wapen en gingen er vandoor in de richting van de Molenbuurt met onbekende buit. De politie heeft in de omgeving nog gezocht, maar het drietal is niet gevonden. Personeelsleden en klanten zijn opgevangen en door politieagenten en gehoord. Voor hen is ook slachtofferzorg geregeld. Eind januari werd dezelfde KFC ook al eens overvallen.

Getuige
Bent u getuige geweest van deze overval, maar heeft u de politie nog niet gesproken? Neem dan contact op met het rechercheteam van de politie in Almere via 0900-8844. Heeft u informatie en wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. Ook kunt u gebruik maken van onderstaand tipformulier of van de website van Meld Misdaad Anoniem.