ALMERE - In de nacht van vrijdag 26 op zaterdag 27 april werden drie mannen mishandeld toen ze wilden oversteken op de Marktmeesterstraat in Almere. De politie zoekt getuigen.


Toen een aantal mannen wilden oversteken op de Marktmeesterstraat in Almere kwam een donkerkleurige Volkswagen vlak langs hen de hoek om rijden. Een van de slachtoffers reageerde hierop. De bestuurder van de auto stapte hierop uit.

Na enkele ogenblikken stapten ook een aantal andere inzittenden uit. De mannen vielen de slachtoffers aan. Hierop ontstond een gevecht. Twee van de drie slachtoffers raakten gewond. De bestuurder reed tenslotte nog met hoge snelheid op één van de slachtoffers af. De verdachten zijn uiteindelijk in hun wagen gestapt en met hoge snelheid weggereden in de richting van de Wijsgeerbaan.

Uw tip!

De politie is op zoek naar getuigen. Wie heeft er in de nacht van vrijdag op zaterdag iets gezien van deze mishandeling? Of de verdachten in de zwarte Volkswagen zien wegrijden of ergens met hoge snelheid zien rondrijden?