Almere - De politie Almere haven verhuist per medio januari 2018 van de huidige plek aan het Bivak naar de Kerkgracht, huisnummer 32. De politie-dienstverlening in Almere haven blijft hetzelfde. Op de nieuwe locatie bent u wederom welkom voor het doen van aangifte, vragen of een gesprek met uw (wijk)agent.

De bereikbaarheid van het politiewerk in Almere haven blijft hiermee gegarandeert. Er zijn inmiddels meerdere mogelijkheden om een melding of aangifte te doen via internet. Dit kan 24 uur per dag. Indien gewenst beschikken agenten over digitale middelen om aangifte op te nemen op locatie, zoals bij mensen thuis. Daarnaast is de politie altijd telefonisch bereikbaar via 0900-8844 of spoed via 1-1-2.

 

 

 

Openingstijden ongewijzigd

Wilt u liever persoonlijk aangifte doen, dat kan uiteraard op onze nieuwe locatie. De openingstijden van het nieuwe politiebureau zijn ongewijzigd, van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.  De openingstijden van de andere bureaus in Almere vindt u op internet www.politie.nl. Voor een gesprek met een van de wijkagenten kunt u via 0900-8844 een afspraak maken.  Een aantal wijkagenten is ook te volgen via social media.