Almere - Zaterdagmiddag 29 juli raakte een man gewond na een steekincident op de A6. De recherche is een onderzoek gestart en op zoek naar getuigen.

Rond 15.05 uur kwam de melding dat er een gewonde man op de vluchtstrook stond op de A6 ter hoogte van de Hollandse Brug. Het slachtoffer, een 32-jarige man uit IJmuiden, bleek te zijn gestoken. Een traumahelikopter landde zodat een trauma-arts eerste hulp kon verlenen. De man, die aanspreekbaar was, werd met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht waar hij behandeld werd aan zijn verwondingen. Hij verkeerd niet in levensgevaar.

Tips!
Vermoedelijk was er een verkeersconflict vooraf gegaan aan het incident. De verdachte reed weg in een witte Mercedes weg in de richting van Almere. Een onderzoek naar hem en de toedracht is ingesteld. Getuigen die iets gezien hebben van het incident en wat eraan vooraf ging, wordt verzocht zich te melden. Ook informatie over de verdachte kan gemeld worden. Dit kan door te bellen met de recherche in Almere via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Anoniem melding doen kan via 0800-7000.