Almere - Op maandagavond 24 juli vond bij een horecagelegenheid op het Deventerpad een gewelddadige diefstal plaats. Beide vermoedelijke verdachten werden in de omgeving aangehouden.

Rond 19.00 uur kreeg de politie de melding van een overval. Ter plaatse bleek dat twee onbekende verdachten met geweld de kassalade uit de kassa hadden gerukt en er spoorslags vandoor waren gegaan. De politie beschikte over een bruikbaar signalement en deed met diverse eenheden een onderzoek in de directe omgeving. Beide verdachten werden gezien in de omgeving en aangehouden. Een van hen pleegde daarbij verzet tegen zijn arrestatie. De verdachten, beiden inwoners van Almere van 15 en 24 jaar oud, werden ingesloten voor verder onderzoek.

Oproep getuigen

De politie komt graag in contact met getuigen van diefstal of met mensen die op andere wijze over informatie beschikken. Er kan worden gebeld met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via M-Online melden. Bovendien kan informatie worden gedeeld via het Meldformulier op Politie.nl.