ALMERE - Donderdagavond 25 november vindt er rond 21:15 uur een gewapende overval op twee mannen plaats in de omgeving van het Dek, de Fokkeboom en het Vooronder in Almere. Twee mannen van 39 en 40 jaar uit Almere kwamen met de schrik vrij. De recherche is op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over deze overval.

Iets na 21:00 uur parkeren de mannen de auto aan de Fokkeboom. Als zij uitstappen kijken ze beiden in de loop van een wapen. Niet snel daarna rennen zij weg met de buit en stappen in een voertuig dat klaar staat. Deze donkere Audi rijdt vervolgens met hoge snelheid de straat uit.

Signalement
De politie heeft een signalement van de twee verdachten met het wapen.

Dader 1:
Een man van ongeveer 1.85 meter lang en een slank postuur. Hij draagt een bivakmuts en donkere kleding.

Dader 2:
Een man van ongeveer 1.75 meter lang. De man draagt donkere sportkleding en heeft een capuchon op. Hij draagt iets voor zijn gezicht. Mogelijk een sjaal.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar getuigen.

  • Heeft u informatie over deze overval?
  • Heeft u vlak voor of na de overval misschien iets gezien of gehoord dat hiermee te maken kan hebben?
  • Heeft u rond de tijdstip van de overval, of misschien eerder, verdachte voertuigen zien rijden in de omgeving van de Fokkeboom, De Vooronder, de Dek, de Plecht of de Giek?
  • Heeft u specifiek een donker Audi A3 zien rijden en heeft u daarvan beelden of kunt u een signalement geven van de personen in dit voertuig
  • Heeft u beelden waarop u iets verdachts ziet staan?

Geef uw informatie dan door via het telefoonnummer 0900-8844. Dit kan ook via Meld Misdaad Anoniem (M) 0800-7000. Beelden kunt u uploaden via dit formulier.