ALMERE - Er is een slachtoffer gevallen bij een steekpartij op donderdag 23 augustus. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 18.20 uur werd een melding ontvangen van een steekpartij in de Foodpassage te Almere Centrum. Agenten gingen erheen en troffen een zwaargewonde 16-jarige jongen aan.

Voorafgaand aan de steekpartij vond een vechtpartij plaats, waarbij ongeveer tien personen waren betrokken. De politie heeft drie verdachten aangehouden: een 18-jarige man uit Eindhoven, een 17-jarige jongen uit Rotterdam en een 16-jarige jongen uit Almere. Een traumahelikopter werd ingezet, maar het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien van dit incident en heeft u meer informatie, maar nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op met de recherche in Almere via 0900-8844. Anoniem contact opnemen kan via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

Bent u getuige geweest van het steekincident en heeft u de behoefte daar emotionele hulp bij te krijgen, dan kunt u contact zoeken met ‘Slachtofferhulp Nederland’ via 0900-0101.