Almere - Op donderdag 14 december werd een winkel aan de Kruisstraat overvallen. De verdachten zijn gevlucht en de politie zoekt getuigen.

Rond 17.15 uur kwam een melding van een gewelddadige overval. Twee onbekende jongens kwamen de winkel binnen en bedreigden de medewerkers met een mes. Uiteindelijk gingen ze er met een onbekend geldbedrag en goederen  vandoor. De verdachten zijn weggevlucht via de parkeerplaats aan de achterzijde van de winkel.  De politie werd gealarmeerd en startte direct een onderzoek.

Signalementen

Verdachte één is een jongeman van ongeveer 1,80 meter lang. Hij heeft een slank tot ielig postuur. Hij droeg een zwarte korte gewatteerde jas en een zwarte broek. Verder droeg hij een bivakmuts en stoffen handschoenen.

Verdachte twee is een jongeman met een slank postuur. Hij is ongeveer 1.70 a 1.75 meter lang. Hij was duidelijk kleiner dan verdachte één. Ook hij was helemaal in het zwart gekleed en droeg een donkere korte jas. Hij had een groot slagers-/kapmes bij zich.

Iets gezien?

De politie vraagt getuigen zich te melden bij de recherche in Almere. Heeft u iets gezien of heeft u meer informatie over de verdachten, neem dan contact op via 0900-8844. Als u zich liever anoniem meldt, dan kunt u dit doen via 0800-7000 of www.meldmisdaaadanoniem.nl. U kunt ook gebruik maken van onderstaand tipformulier.