ALMERE - De politie heeft donderdagmiddag 7 februari zijn dankzij een alerte Burgernet-deelnemer drie mannen aangehouden nadat zij geprobeerd hadden in te breken bij een woning aan de Bottelaarpassage.

Rond 11.00 uur zag een getuige dat er drie mannen probeerden in te breken bij een woning. Een zoekactie werd gestart en door middel van een Burgernet-bericht werd de hulp van deelnemers ingeroepen.

Op de Cinemadreef zag een deelnemer van Burgernet drie personen lopen die voldeden aan het signalement. Agenten konden daarna vrij snel de drie mannen oppakken op de Boomgaardweg. De aangehouden verdachten zijn drie mannen van 30, 32 en 39 jaar oud zonder vaste woon- en verblijfplaats. De recherche heeft de zaak in onderzoek.

Neem ook deel aan Burgernet!

Voelt u zich betrokken bij uw eigen buurt? Wilt u persoonlijk bijdragen aan een veilige leefomgeving? Neem dan deel aan Burgernet! Met Burgernet helpt u de politie om verdachten van misdrijven op te sporen en om vermiste personen terug te vinden. U helpt dus echt mee aan de veiligheid in uw buurt. Ga naar Burgernet.nl en meld u meteen aan of download de app.